troristi majles (17)

صبح روز چهارشنبه 17 خردادماه، 4 تروریست با حمله به ساختمان مراجعات مردمی مجلس شورای اسلامی 11 تن از هموطنان‌مان را به شهادت رساندند که اکثر این افراد از مراجعه‌کنندگان بودند؛ این عملیات با ورود نیروهای ویژه سپاه و نوپو در ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه همان روز پایان یافت.

به گزارش عطنا، همچنین در عملیات دیگری 2 تروریست به زائران حرم مطهر امام خمینی(ره) حمله کردند که عملیات آن‌ها ناموفق بود ولی در اثر منفجر شدن کمربند انتحاری یکی از ضاربان، یک نفر به شهادت رسید.

بخش علامه گرام در سرویس علامه پلاس عطنا، گلچینی از مطالب و سوژه‌های مختلف دانشجویان و علامه‌ای‌ها و این بار غیرعلامه‌ای‌ها را در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به خصوص اینستاگرام و استوری‌های این شبکه را درمورد حوادث تروریستی دیروز تهران انتخاب و منتشر کرده است.

شما نیز می‌توانید مطالب، تصاویر، لینک پست‌های مجازی در تلگرام و اینستاگرام خود و همچنین «عکس نوشت»‌های خود را در صورت تمایل، با هشتگ #علامه_گرام برای تلگرام عطنا به نشانی atnanewsir@ ارسال کنید.

* تیتر برگرفته از صفحه اینستاگرام مسعود آهنچی، دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی