۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ۱۶:۰۴
Ehda Javaez Football (32)

مسابقات فوتسال بین دانشکده‌های دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت هفته خوابگاه‌ها در خوابگاه شهید همت با قهرمانی تیم ستارگان مدیریت و حسابداری این دانشگاه به پایان رسید.

به گزارش عطنا، فینال این مسابقات یکشنبه 31 اردیبهشت‌ماه در سالن ورزشی خوابگاه شهید همت برگزار شد که در پایان تیم ستارگان مدیریت و حسابداری با نتیجه 5 به 3 بر تیم شهید ورامینی دانشکده علوم اجتماعی غلبه کرد و مقام قهرمانی را به خود اختصاص داد.

در این دوره از مسابقات تیم اول دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی نیز به مقام سوم دست یافت.

در این دوره از مسابقات ۱۹ تیم از دانشکده‌های مختلف دانشگاه شرکت که در سه گروه و به صورت دو حذفی با هم رقابت کردند.

در پایان این مسابقه با حضور دکتر حبیب هنری، معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر حسین سلیمی‌بجستانی، معاون دانشجویی و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی جام و جوایز تیم‌های برتر به آن‌ها اهدا شد. ضمن‌آنکه نفرات برتر مسابقات مختلف ورزشی خوابگاهی نیز مورد تقدیر قرار گرفتند.

گزارش تصویری:

عکس: افشین عزیزی- عطنا

میترا
Iran (Islamic Republic of)
17/03/1396 - 21:48
0
تبریک به همه دانشجویان دانشکده مدیریت و حسابداری.تبریک ویژه به محمد صفرزاده و حسین جوهری پور دو بازیکن عالیه تیم