۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۵:۱۸
Eftetahie-Msasjed-Allame (1)

محمد فرهادی، وزير علوم، تحقيقات و فناوري طی پیامی از حضور دانشگاهيان كشور و خلق حماسه بي نظير دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و پنجمين دوره انتخابات اعضاي شوراهاي شهر و روستا تشکر کرد.

به گزارش عطنا به نقل از وزرات علوم، تحقیقات و فناوری، متن کامل این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحيم

استادان فرهيخته، دانشجويان عزيز و همكاران گرامي

خداوند بزرگ و بخشنده بخشايشگر را صميمانه وخاضعانه سپاس مي گوييم كه به مدد دستاوردهاي شكوهمند نظام جمهوري اسلامي وحاكميت مردم سالاري ديني در كشور، هرروز شاهد خلق صحنه هاي بسيار مهم واساسي فرهنگي، اجتماعي وسياسي در ايران عزيز مان هستيم. ميدان حضور و خلق حماسه بي نظير دوازدهمين  دوره انتخاب رياست جمهوري وپنجمين دوره انتخابات  اعضاي  شورا هاي  شهر و روستا يكي از بهترين برگ هاي افتخار  ومباهات ملي ماست  كه در آخرين روز -هاي ارديبهشت رقم خورد  وباعث  تعالي  وعظمت ايران  در عرصه هاي داخلي  و بين المللي  گرديد.

بي گمان حضور موثر و هوشمندانه دانشگاهيان كشور، ايفاي نقش بسيار مهم و روشنگرانه در ايجاد نشاط وافزايش مشاركت اجتماعي–سياسي و تبيين مواضع اصولي براي مردم شريف جاي تقدير و امتنان فراوان دارد. اين حضور و همراهي متعهدانه وآگاهي بخش، از حسن اعتماد ملت بزرگ ما به جامعه ارجمند دانشگاهي و استادان فرزانه وهمچنين اميد به آينده جوانان خويش نشان دارد. مردم هوشمند و خرد ورز ايران اسلامي  در اين انتخابات  اقتدار ملي و عزت بين المللي جمهوري اسلامي ايران عزيز را با تدبير و اميد به درخشش كشور در حوزه هاي علمي، اقتصادي، فرهنگي و سياسي  تضمين كردند.

اين باور قلبي ماست كه انتخابات در ايران نشانه عيني و عملي مردم سالاري ديني است  و شركت در اين صحنه هاي غرور آفرين، حق تعيين سرنوشت امروز خود ونسل هاي آينده از طريق راي دادن وانتخابي آگاهانه در عمل به استيفاي حقوق شهر وندي، شركت  فعال در انتخابات عمل  به منويات مقام معظم رهبري هست كه بارها وبارها بر حضور حداكثري مردم هميشه در صحنه ايران تاكيد فرموده اند و انتخاب عالي ترين مقام  اجرايي كشور با پشتوانه ملت، سبب تقويت برنامه هاي  دولت  تدبير و اميد خواهد شد.

اينجانب با سپاسگزاري از پيشگاه پروردگار حكيم و مهربان، لازم مي دانم ضمن تبريك اين حضور و حماسه ملي به مردم شريف ايران، از شما نخبگان و فرهيختگان صميمانه تشكر و قدر داني نمايم .اميدوارم دولت پر تلاش و رييس محترم جمهوري با بهره مندي از دانش و توان علمي و عملي دانشگاهيان، زمينه تحقق خدمت رساني برخاسته از علم وانديشه، عقلانيت وبرنامه ريزي را فراهم نمايد.

محمد فرهادي

۳۰ارديبهشت ۱۳۹۶