عضو هیئت علمی روابط بینالملل دانشگاه علامه طباطبائی در برنامه «بررسی آزادی رسانه در دولت یازدهم» اظهار کرد: باید به این نکته توجه داشته باشید که هدف از مناظره چیست؟ ما در مناظره سخنرانی نمیکنیم که شخص مقابلمان را قانع کنیم.
به گزارش عطنا، این مناظره از سلسله مناظرههای دانشجویی که توسط انجمن علمی_دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه علامه بود که شنبه، ۱۶ اردیبهشتماه با حضور فعالان دانشجویی در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دانشجویان موافق و منتقد دولت یازدهم برگزار شد و دکتر علیرضا کوهکن، عضو هیئت علمی روابط بینالملل دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان ناظر در این مناظره دانشجویی حضور داشت.
عضو هیئت علمی روابط بینالملل دانشگاه علامه طباطبائی ضمن تشکر از انجمن علمی علوم سیاسی، اظهار کرد: باید به این نکته توجه داشته باشید که هدف از مناظره چیست؟ ما در مناظره سخنرانی نمیکنیم که شخص مقابلمان را قانع کنیم.
کوهکن با تاکید بر اینکه در مناظره قانع شدن طرف مقابل صورت نمیگیرد، گفت: در هر حال، ما تلاش میکنیم که تصویر بهتری از آنچه که در ذهنمان است به نمایش بگذاریم، بنابراین استفاده از کلمات شارپ (تیز و تند) و صحبتهای بریده بریده مخاطب را جذب نمیکند.
وی افزود: من در مناظره قبلی نیز به شما دوستان گفتم که برنامهای برای صحبت داشته باشید که قابل جمعبندی باشد، اما فارغ از آن، صرف برگزاری این جلسات در زمان مناظرات کاندیداهای ریاست جمهوری، اهمیت بسیاری دارد.
عضو هیئت علمی روابط بینالملل دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه یک کار اجتماعی در صورتی ادامه مییابد که همراه با آرامش باشد، اضافه کرد: ما نمیخواهیم برنامهای داشته باشیم که تبدیل به آخرین برنامه شود.
وی مهمترین اثر این سخنرانیها را تجربهای دانست که در آینده مورد استفاده دانشجویان قرار میگیرد و اضافه کرد: من علاقه داشتم ضمن پرداختن به آزادی بیان در رسانه به بحث اقتصاد رسانهها هم بپردازید که چرا با وجود بالا بودن جایگاه کار خبری در تمام دنیا در کشور ما این چنین نیست؟
کوهکن در پایان خاطرنشان کرد: ما باید حتما درباره موضوع اقتصاد رسانه نیز طرحریزی کنیم و همیشه دعوای میان کاندیداها مهم نیست، بلکه آن چیزی که میان خود خبرنگاران میگذرد، حائز اهمیت است.
گزارش کامل این مناظره را اینجا بخوانید.
گزارش تصویری را اینجا ببینید.