۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۰۰:۳۵
hamlonaghl vaertbatat (76)

نشست «روز ملی ایمنی و حمل و نقل» با حضور استادان دانشگاه، مسئولان و اصحاب رسانه در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، این نشست روز سه‌شنبه، 12 اردیبهشت به همت گروه ارتباطات و حمل و نقل  انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات با همکاری سایت خبری تین نیوز  در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

در این نشست، دکتر هادی خانیکی، رئیس انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی وارتباطات؛ دکتر سعید معیدفر عضو هیئت علمی دانشگاه تهران؛ مهندس محمد بخارایی، رئیس هیئت مدیره جمعیت طرفداران ایمنی راه و شهرسازی؛، دکتر شیرین احمدنیا، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی؛ مهندس بهروز غروری، کارشناس حمل و نقل و دکتر علیرضا اسماعیلی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و رئیس اسبق پلیس راه کشور به ایراد سخنرانی درباره اهمیت حمل و نقل مباحث مربوط به آن پرداختند.

متن کامل سخنرانی‌ها در عطنا می‌آید.

گزارش تصویری این برنامه را در زیر می‌بینیم؛