۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۵۴
Eftetahie Msasjed Allame (30)

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: تعداد ۱۲ شرکت در مرکز رشد علوم انسانی این دانشگاه مستقر خواهند شد.

به گزارش عطنا، حسین سلیمی در گفت‌وگو با مهر گفت: ساختمان مرکز رشد و نوآوری علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبائی افتتاح شده است اما تا ۱۶ اردیبهشت ماه شرکت‌ها در این ساختمان مستقر خواهند شد.

وی افزود: مراسم استقرار شرکت‌ها در مرکز رشد و نوآوری این دانشگاه با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و همزمان با مراسم روز استاد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی خاطرنشان کرد: راه اندازی مرکز رشد علوم انسانی این دانشگاه می‌تواند زمینه ای برای تعریف جدیدی از اشتغال دانشجویان این حوزه باشد.

سلیمی اظهار داشت: حدود ۳۰ ایده برای استقرار در مرکز رشد این دانشگاه درخواست داده‌اند که در ابتدا ۱۰ تا ۱۲ شرکت در این مرکز مستقر خواهند شد و با ایجاد شرکت‌های شتاب دهنده در آینده تعداد شرکت‌های این مرکز افزایش خواهد یافت.