۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۱۳
Start-up-1024x683

اختتامیه رویداد استارت آپی «ایوان» جمعه، اول اردیبهشت‌ماه در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این رویداد که به همت مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود و تا اول اردیبهشت ادامه می‌یابد، کارگاه‌های ایده‌یابی انجام خواهد شد.

رویداد استارت آپ ویکند یک رویداد آموزشی-تجربی است که در سه روز پایان هفته برگزار می‌شود، این رویداد اولین بار در دانشگاه کمبریج آمریکا اتفاق افتاد و تاکنون بیش از هزار بار و در ۴۸۰ شهر دنیا برگزار شده است، استارت‌آپ ویکند‌ها در سراسر دنیا توسط شرکت‌های معتبری از جمله مایکروسافت، گوگل، آمازون و… حمایت می‌شوند.

اولین رویداد استارت‌ آپ ویکند ایران در شهریور ماه سال ۱۳۹۱ توسط بیست کارآفرین برتر و در قالب ۱۰ تیم در شهر تهران برگزار شد و بعد از آن در ۱۲ شهر دیگر  ایران از جمله شیراز، اصفهان، مشهد ،تبریز و… ادامه یافت.

گفتنی است تیم دانشجویی کفشدوزک توانست به عنوان تیم اول برگزیده شود. سایر برگزیدگان در خبر کامل اعلام می‌شود.

گزارش کامل در عطنا قرار می گیرد.

تصاویر روز اول را اینجا ببینید.
گزارش تصویری اختتامیه را در زیر می بینید؛

عکس: شکیبا شیرازی تهرانی