۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۴:۴۸
riazi2

معاون امور دانشجویان داخل وزارت علوم، تحقیقات و فناروی گفت: ثبت نام در سامانه نقل و انتقال و مهمانی دانشجویان آغاز شده است و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.

به گزارش عطنا، ابوالحسن ریاضی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: سامانه نقل و انتقال دانشجویی از اول اردیبهشت باز و نقل و انتقال و مهمانی دانشجویان در صورت تایید دانشگاه مبدا و مقصد انجام می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که پارسال چه تعداد نقل و انتقال و یا مهمانی صورت گرفته است گفت: میزان درخواست‌ها برای نقل و انتقال دانشجویان در برخی سال‌ها بالا بود، به طوری که در برخی سال‌ها شاهد درخواست ۳۰ هزار نفری برای نقل و انتقال و یا مهمانی دانشجویان بوده ایم.

ریاضی افزود: پارسال ۱۳ هزار نفر در این سامانه ثبت نام کردند که با درخواست ۵ هزار نفر موافقت شد.

وی افزود: نقل و انتقال دانشجویان امکانپذیر نیست و تن‌ها از طریق سامانه دانشجویان می‌توانند برای مهمانی اقدام کنند.

ریاضی گفت: درخواست مهمانی دانشجویان تن‌ها در شرایط خاص از جمله ازدواج و بیماری امکان پذیر است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره پیش بینی درخواست مهمانی دانشجویان در سال ۹۶ افزود: پیش بینی می‌شود که با توجه به شیب نزولی و کاهش تعداد دانشجویان میزان درخواست برای مهمانی مانند پارسال باشد.