۳۰ فروردين ۱۳۹۶ ۰۹:۵۹
کد خبر: ۷۹۲۴۷
mehdi-taghavi3

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی زیادی در دوران ریاست احمدی‌نژاد بر دولت در کشور رواج یافت و اگر دوباره ایشان برمسند قدرت بنشیند مردم باید به دیگر کشورها مهاجرت کنند.


به گزارش عطنا به نقل از خبرآنلاین، مهدی تقوی اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: خرابکاری‌های دولت‌های نهم و دهم در حوزه اقتصاد که به افزایش تورم و کاهش رشد اقتصادی منتهی‌شد را باید در تاریخ ثبت کرد و به نظر می‌رسد یکی از دلایل توصیه مقام معظم رهبری برای حضور نیافتن رئیس دولت آن دوران در انتخابات همین موضوع باشد.


وی افزود: شورای نگهبان باید محمود احمدی‌نژاد را رد صلاحیت کند زیرا نرخ رشد منفی و تورم ۴۰ درصدی بازمانده دوران ریاست جمهوری ایشان است.


تقوی با اشاره به اینکه مردم در آن دوران روزبه روز فقیرتر شدند، ‌اظهارداشت: آسیب‌های اجتماعی زیادی در دوران ریاست احمدی‌نژاد بر دولت در کشور رواج یافت و اگر دوباره ایشان برمسند قدرت بنشیند مردم باید به دیگر کشورها مهاجرت کنند.


وی ادامه‌داد: کارنامه دولت نهم و دهم مؤید این است که ایشان اصلا صلاحیت قرارگرفتن دوباره در رأس دولت را ندارد و رسانه‌ها باید اطلاع رسانی کنند که در آن دوران چه اتفاقات ناخوشایندی برای کشور رقم خورد.


استاد دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه انتقاداتش به امروز برنمی‌گردد و در دوران ریاست جمهوری احمدی‌نژاد هم اقدامات او را نقد ‌کرده ‌است، توضیح‌داد: براین باور هستم که هر کسی می‌داند با افزایش قیمت حامل‌های انرژی تورم و رکود ایجاد می‌شود ولی احمد‌ی‌نژاد، وزراء و مشاورانش این را نمی‌دانستند.


وی گفت: امروز وظیفه ما به عنوان معلم اقتصاد و خبرنگاران به عنوان نمایندگان اذهان عمومی این است که تورم ۴۰ درصدی، نرخ رشد منفی اقتصاد و افزایش بیکاری در آن دوران را به مردم یادآوری کنیم.


تقوی با ابراز ناخشنودی خود از بی‌توجهی محمود احمدی‌نژاد به توصیه مقام معظم رهبری و ابراز امیدواری از اینکه شورای نگهبان صلاحیت ایشان را تأیید نکند، تأکیدکرد: اگر ایشان یا هرکدام از دوستانشان به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شوند مردم فقیر و فقیرتر می‌شوند و بسیاری چاره‌ای جزء مهاجرت نخواهند داشت کنند.


 
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار