۲۴ فروردين ۱۳۹۶ ۲۱:۳۹
پارک

مدیرکل فناوری وزارت علوم گفت: درخواست راه اندازی ۲ پارک علم و فناوری علوم انسانی از سوی دانشگاه هنر اصفهان و جهاددانشگاهی به وزارت علوم ارسال شده است.

به گزارش عطنا، خسرو پیری، مدیرکل فناوری وزارت علوم در گفتگو با مهر گفت: درخواست راه‌اندازی ۲ پارک علم و فناوری علوم انسانی بررسی شده است و مرحله ارزیابی درخواست جهاد دانشگاهی انجام شده و به سمت صدور مجوز حرکت کرده‌ایم.

وی افزود: سیاست وزارت علوم در سال ۹۵ رشد علوم انسانی بود که این روند در سال جاری نیز ادامه می‌یابد.

مدیرکل فناوری وزارت علوم، خاطرنشان کرد: تعداد مراکز رشد علوم انسانی کشور نیز افزوده شده است و اکنون ۷ مرکز رشد در این حوزه در کشور تاسیس شده است.

پیری عنوان کرد: پارک های علم و فناوری ردیف بودجه مشخص دارند که در صورت راه‌اندازی پارک های علم و فناوری علوم انسانی بودجه لازم نیز به این مراکز اختصاص می‌یابد.