۱۵ فروردين ۱۳۹۴ ۰۷:۱۸
salimi 010
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی از تکمیل پروژه‌های عمرانی این دانشگاه در سال ۹۴ خبر داد و گفت: چند پروژه مهم عمرانی مانند مسجد، مجتمع فرهنگی، کتابخانه مرکزی و احداث یک دانشکده جدید را در دست اقدام داریم.

salimi 010

به گزارش عطنا، حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به برنامه‌های این دانشگاه برای اتمام طرح‌های عمرانی در سال 94 گفت: در سال آینده چند پروژه مهم عمرانی دانشگاه علامه مانند مسجد، مجتمع فرهنگی، کتابخانه مرکزی، احداث یک دانشکده جدید و بخش تکمیلی دانشکده تربیت بدنی به اتمام می‌رسد.

وی افزود: در سال آینده یکی از دانشکده‌ها مانند روانشناسی به دانشکده جدید منتقل می‌شود و ساختمان این دانشکده به ارتباطات اختصاص می‌یابد.

سلیمی با بیان اینکه در سال 94 شاهد ایجاد تحول در دانشگاه علامه هستیم، اظهار داشت: سعی داریم تا آغاز سال تحصیلی 94-95 چند طرح عمرانی را به اتمام برسانیم.

رئیس دانشگاه علامه افزود: مسجد دانشگاه یکی از طرح‌های عمرانی است و کلنگ‌زنی کتابخانه مرکزی نیز از دیگر طرح‌های دانشگاه علامه به شمار می‌رود.

منبع: فارس