نخستین برنامه مشترک دبیرخانه دائمی کنگره بین المللی حقوق شهروندی و دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با محوریت مسائل حقوقی فراروی نشریات دانشجویی با سخنرانی جمعی از استادان دانشگاه‌ها و صاحب‌نظران در زمینه مسائل دانشجویی برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا در بیانیه دبیرخانه این میزگرد که با حضور برخی از استادان حقوق و ارتباطات نظیر: دکتر سیدمحمد هاشمی، قدرت الله رحمانی، وحید آگاه و عباس اسدی برگزار می‌شود آمده است: « نشریات دانشجویی در راستای ارتقاء سطح آگاهی جامعه دانشگاهی در حیطه های مختلف اعم از علمی ، فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصادی ، هنری ، مذهبی ، ورزشی و.... فعالیت دارند.

هدف نشریات دانشجویی افزایش آگاهی جامعه داشجویی و دانشگاهیان با رعایت موازین قانونی و حفظ مصالح جامعه ، تامین زمینه های مشارکت دانشجویان در نشریات دانشجویی و نیز آموزش ایشان برای انجام کار گروهی و بهره مندی از خرد جمعی درتصمیم گیریها ، زمینه سازی برای ایجاد گفتمان علمی در محیط دانشگاه و حوزه فرهنگی ،  تقویت روحیه آزاد اندیشی ، مسئله شناسی در فعالیت های فرهنگی (نیازها و معضلات) می باشد ».

دبیرخانه دائمی کنگره بین المللی حقوق شهروندی با همکاری و مشارکت دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری  اقدام به برگزاری سلسله میزگردهای علمی تخصصی حقوق دانشگاهیان نموده است.

سخنرانان حاضر در این همایش یک روزه عبارت‌اند از:

دکتر سیدمحمد هاشمی: دبیر علمی اولین کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی

دکتر وحید شالچی: مدیر دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

دکتر عباس اسدی: دانشیار گروه روزنامه‌نگاری دانشکاه علامه طباطبائی

دکتر حبیب الله اسماعیلی: مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر وحید آگاه: عضو هیئت علمی گروه حقوق عمومی و بین‌الملل دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبائی

دکتر قدرت‌الله رحمانی: عضو هیئت علمی گروه حقوق عمومی و بین‌الملل دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبائی

محدعلی کامفیروزی: عضو شورای مرکزی و ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم و وزارت بهداشت

احسان کاوه: عضو شورای سیاست‌گذاری کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی و کارشناس رسانه

مصطفی کرمی: رئیس اداره فعالیت‌های فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

گفتنی است این میزگرد روزیکشنبه مورخ هشتم اسفند ماه 1395 درتهران برگزار خواهد گردید.

شایان ذکر است که کلیه علاقه‌مندان می‌توانند در صورت تمایل به شرکت در این نشست رایگان، می‌توانند به‌وسیله تماس تلفنی با دبیرخانه نشست به شماره 88831065- 021 و یا ارسال ایمیل به آدرس workshop.hsh@gmail.com ، ثبت‌نام نمایند.

مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد