university-hungary

بنياد بورس دولت مجارستان در مقاطع تحصيلات تكميلي و به ویژه مقطع  دكتري در رشته‌هاي مختلف تحصيلي براي سال تحصيلي ۲۰۱۷-۲۰۱۸  دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش عطنا، این اقدام با رایزنی میان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري کشور ایران و دولت مجارستان، صورت گرفته است.

علاقمندان به استفاده از این امکان تحصیلی با مطالعه فرم های زیر و کسب امتیارهای لازم در هر مرحله، می‌توانند نسبت به دریافت این بورسیه تحصیلی اقدام کنند.

متقاضیان باید تا ۱۵ اسفندماه مصادف با ۵ مارچ ۲۰۱۷ نسبت به تکمیل فرم های ثبت نام و ارسال فرم ها به اداره کل بورس و اعزام دانشجویان سازمان امور دانشجویان اقدام کنند.

شرایط دریافت بورس دولت‌ها

دانشجویانی که برای استفاده از بورس دول پذیرفته می شوند با تعهد و تضمین محضری که به دفتر حقوقی سازمان امور دانشجویان می سپارند حسب نیاز، پس از اتمام تحصیلات در موعد مقرر برابر مدتی که در خارج از کشور تحصیل کرده اند در داخل کشور خدمت کنند.

مسئولیت هرگونه مغایرت اطلاعات و مدارک مورد نظر مانند معدل مدارک تحصیلی مورد نیاز و سایر، متوجه متقاضی بوده و در صورت اثبات تخلف، صلاحیت داوطلب در هر مرحله ای از پذیرش ابطال می‌شود.

درخواست برای بورس دول، هیچگونه حقی برای متقاضی محسوب نمی‌شود.

درصورت انتخاب به متقاضی هیچگونه مزایا و امتیازی علاوه بر آنچه توسط پذیرنده بورس دول اعلام شده است تعلق نمی‌گیرد.

حداکثر سن برای متقاضیان دوره کارشناسی ارشد ۳۰ سال و دکتری ۳۳ سال در زمان فراخوان است.

استفاده از بورس دول در طول دوران تحصیل هر فرد تنها یکبار امکان پذیر است.

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی www.stipendiumhungaricum.hu مراجعه کنند.

برای دریافت دستور العمل بهره‌مندي از بورس‌های تحصیلی اینجا، فرم اطلاعات متقاضيان بورس، اینجا و برای دریافت اطلاعیه سازمان امور دانشجويان اینجا را کلیلک کنید.