Dr neysi yunesko

معاون پژوهشی دانشگاه در بازدید از دفتر کمیسیون ملی یونسکو در ایران با نصیری قیداری رئیس کمیسیون یونسکو در ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش عطنا به نقل از دانشگاه علامه، این دیدار بنا بر اعلام آمادگی دانشگاه علامه طباطبائی برای همکاری علمی با کمیسیون ملی یونسکو ترتیب یافته بود.

نصیری قیداری با اشاره به ظرفیت‌های علمی دانشگاه علامه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی در ایران از انجام برنامه‌های مشترک فرهنگی و علمی با این دانشگاه استقبال کرد.

در این دیدار که مدیران امور پژوهشی و بین‌الملل دانشگاه و نیز رئیس مرکز انتشارات دانشگاه نیز حضور داشتند، طرفین به بررسی زمینه‌های گوناگون همکاری‌های علمی و فرهنگی در چارچوب اهداف و برنامه‌های دانشگاه و کمیسیون پرداختند.

انتشار کتاب‌های مشترک، برگزاری کارگاه‌ها و همایش‌های مشترک و نیز برپایی کرسی‌های علمی از جمله برنامه‌های توافق شده در این دیدار بود.