بعد از ظهر امروز جلسه‌ای با حضور مهدی علوی مدیر فرهنگی دانشگاه و مدیرمسئول جدید باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)، محمد‌جواد خانپور مدیرمسئول سابق و محمد ذکاوت سردبیر این سایت برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این جلسه هماهنگی‌های لازم برای فعالیت مدیرمسئول جدید باشگاه خبری علامه طباطبائی آقای علوی انجام و وی از امروز به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز و عهد‌ه‌دار مدیریت این سایت شد.

این گزارش حاکی است، امروز آخرین روز کاری آقای محمد‌جواد خانپور به عنوان مدیرمسئول سایت خبری عطنا بود.

در سوابق مهندس علوی مسئولیت های نظیر مدیرکل فناوری اطلاعات مجلس شورای اسلامی، معاون مدیرکل امور دبیرخانه ای مجلس شورای اسلامی ، مشاور و قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی ، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه ، رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه و مدیر برنامه ریزی و نظارت راهبردی فرهنگی دانشگاه دیده می شود و در حال حاضر نیز به عنوان مدیر فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی مشغول بکار است.