۲۱ بهمن ۱۳۹۵ ۱۹:۰۵
کد خبر: ۶۸۷۳۴
Kargah Amoozeshi Barname rizi tose e paydar boomgardi dar iran (6)

عضو هیئت علمی گروه مدیریت جهانگردی دانشگاه علامه در نشست «برنامه‌ریزی توسعه پایدار مقصدهای بوم‌گردی در ایران» اظهار کرد: امروزه ماموریت جدیدی برای دانشگاه مطرح شده که چگونه با دانش و تکنولوژی می‌توان بیشترین منابع را حفظ کرد و بهره‌برداری بهینه از آن داشت.


به گزارش عطنا، نشست تخصصی «برنامه‌ریزی توسعه پایدار مقصدهای بوم‌گردی در ایران»، سه‌شنبه 19 بهمن‌ماه در آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.


در آغاز این نشست، محمود ضیایی، عضو هیئت علمی گروه مدیریت جهانگردی دانشگاه علامه به ارائه گزارشی از وضعیت توسعه پایدار در کشور و مفاهیم و تعاریف مرتبط با آن پرداخت و گفت: در سال 83  اولین مجموعه سخنرانی‌های مباحث توسعه پایدار در حوزه گردشگری در این دانشکده برگزار شد، همایشی که در ایران به معنای واقعی همایش بود و در 13 نشست تخصصی انجام شد.


ضیایی با اشاره به نشست دکتر سلیمی با رؤسای دانشگاه‌ها درخصوص رسالت جدید دانشگاه‌ها داشتند، افزود: امروزه آن نقش سنتی که برای دانشگاه‌ها قائل بودند که چگونه دانش و تکنولوژی می‌تواند امکان بهره‌برداری هرچه بیشتر از منابع طبیعی را فراهم کند، کم‌رنگ‌تر شده و ماموریت جدیدی برای دانشگاه مطرح شده که چگونه با دانش و تکنولوژی می‌توان بیشترین منابع را حفظ کرد و بهره‌برداری بهینه از آن داشت.


او با اشاره به اینکه ما شاهد تحول در نقش و ماموریت دانشگاه هستیم، ادامه داد: دانشگاه علامه این افتخار را دارد که در گروه مدیریت جهانگردی و مواد و محتوای درسی آن، در زمینه نقد نظریه‌های توسعه پایدار، مباحث ارزیابی طرح‌های گردشگری و اثرات و پیامدهای این حوزه رسالت فوق را در نظر بگیرد و از تولید علم در این زمینه حمایت کند تا ماموریت خود را به نحو احسن ایفا کند.


Kargah Amoozeshi Barname rizi tose e paydar boomgardi dar iran (13)


ضیایی با بیان اینکه امروزه محصولات سبز با اقبال عمومی همراه هستند، هم خاطرنشان کرد: همین موضوع سبب شد تا دانشگاه علامه با هماهنگی دانشگاه‌های دیگر قدم در این راه بردارد و ما با دوره کوتاه‌مدت آموزشی تلاش کنیم مباحث تئوری و نظری را به راهکارهای اجرایی نزدیک‌تر کنیم.


این عضو هیئت علمی دانشگاه ضمن اشاره به اینکه این دوره کوتاه‌مدت از دو قسمت اساسی تشکیل شده، تاکید کرد: بخش اول آن یک سفر علمی بود که به همراه دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد به بازدید از دشت لوت که یکی از میراث قوی جهانی ثبت شده است، اختصاص داشت تا دانشجویان با انطباق مباحث نظری، با واقعیات جامعه خود آشنا شوند و از نزدیک با جامعه محلی ارتباط داشته باشند.


وی با اشاره به بخش دوم این دوره، تصریح کرد: بخش دوم این دوره که امروز برگزار می شود، خود از دو قسمت نشست تخصصی و کارگاه آموزشی تشکیل شده که ما در این نشست سه هدف اصلی را تعقیب می‌کنیم.


ضیایی درباره سه هدف اصلی این دوره هم گفت: اهداف ما شامل بررسی مفهوم و قلمرو موضوعی بحث مدیریت سبز، انتقال تجارب و چالش‌هایی پیش روی صاحبان کسب‌و‌کار و مدیران اجرایی حوزه گردشگری، است.


وی افزود: قرار است در نهایت، تعدادی از صاحب‌نظرانی که در این خصوص صاحب رأی و اندیشه چه به صورت اجرایی و چه به صورت نظری هستند، سعی کنند به بحث آسیب‌شناسی و راهکارهای مقابله با آن بپردازند.


گفتنی است در این نشست یک روزه، با حضور یک استاد برجسته استرالیایی و استادان شناخته شده دانشگاه علامه کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی ژیرامون توسعه پایدار و گردشگری برگزار شد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار