ظهر امروز طی حکمی از سوی دکتر غلامرضا ذکیانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی ، مهندس مهدی علوی به عنوان مدیرمسئول جدید باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) منصوب شد.

alavi

در سوابق مهندس علوی مسئولیت های نظیر مدیرکل فناوری اطلاعات مجلس شورای اسلامی، معاون مدیرکل امور دبیرخانه ای مجلس شورای اسلامی ، مشاور و قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی ، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه ، رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه و مدیر برنامه ریزی و نظارت راهبردی فرهنگی دانشگاه دیده می شود و در حال حاضر نیز به عنوان مدیر فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی مشغول بکار است. وی با حفظ سمت از فردا چهارشنبه فعالیت خود را در عطنا آغاز می نماید.

پیش از این ، محمدجواد خانپور به عنوان سرپرست و مدیرمسئول موقت باشگاه خبری علامه طباطبائی فعالیت می نمود.

عطنا از دی 93 به صورت آزمایشی آغاز بکار نموده است.