علیرضا بندانی در نخستین اجلاس ملی کمیتههای دستگاهی گفت: دانشگاه سیستانوبلوچستان، به عنوان دانشگاهی جامع، بالغ بر 40 سال سابقه علمی دارد اما در حوزه کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره تجربه زیادی ندارد.
به گزارش عطنا، نخستین اجلاس ملی کمیتههای دستگاهی کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره دانشگاههای سراسر کشور صبح سهشنبه، ۱۳ دی ماه در دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
در این اجلاس، علیرضا بندانی، رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه سیستان و بلوچستان دانشگاهی جامع است و بالغ بر 40 سال سابقه علمی دارد اما در حوزه کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره تجربه زیادی ندارد.
او ادامه داد: اگرچه اولین تفاهمنامه با دبیرخانهِ حمایت از کرسیهای نظریهپردازی را در سال 93 به امضا رساندیم، اما از سال قبل به طور جدی پیگیر این شدیم تا در دانشگاه جریان کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره اتفاق بیفتد.
بندانی با اشاره به اینکه اولین همایش با حمایت دبیرخانه کرسیهای نظریهپردازی در دانشگاه برگزار شده، خاطرنشان کرد: این همایش با استقبال فراوان اعضای هیئت علمی ما روبهرو شد و این باعث شد حرکت جدیدی در دانشگاه به خصوص در بحث کاربردی شدن علوم انسانی و معارف اسلامی و دینی در دانشگاه اتفاق بیفتد.
وی با تاکید بر اینکه گامهای خوبی در این راه برداشته شده، اظهار کرد: نهالی در دانشگاه کاشته شد که متعاقب آن کمیته دستگاهی دانشگاه و کارگروههایی برای رسیدگی به این جریان شکل گرفت که این عامل باعث شد ما در سال گذشته در دانشگاه سیستان و بلوچستان 6 کرسی نظریهپردازی برگزار کنیم.
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: خواسته ما از اعضای هیئت علمی در حوزه علوم انسانی این بوده که روند پژوهشی و آموزشی آنها به این صورت باشد که بعد از چند سال بتوانند در کوتاهمدت کرسی ترویجی و همچنین در درازمدت یک کرسی نظریهپردازی را در برنامه راهبردی خود پیشبینی کنند.
او در پایان سخنان خود با تقدیر از دبیر هیئت حمایت از کرسیهای نظریهپردازی گفت: ما برای برگزارکنندگان این کرسیها سامانههای تشویقی تدارک دیدهایم که امیدوار هستیم شاهد فعالیت بیشتر اعضای هیئت علمی در سراسر کشور در این حوزه باشیم و سبب گسترش مرزهای دانش متناسب با نیازهای جامعه شویم.