ghayeghrani-banovan-dokhtaran

مسابقات قهرمانی قایقرانی دانشجویان دختر کشور ، ۲۹ آذرماه در دریاچه آزادی در حالی انجام شد که تیم قایقرانی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی عنوان قهرمانی رشته روئینگ را از آن خود کردند.

به گزارش عطنا به نقل از دانشگاه علامه، در این رقابت‌ها قایقرانان تیم دانشگاه علامه طباطبائی با ورزشکارانی از دانشگاه‌های پیام نور زنجان، رجایی تهران، شریعتی تهران، صنعتی نوشیروانی بابل، رازی کرمانشاه، بوعلی همدان و شهید بهشتی به رقابت پرداختند.

در رشته روئینگ تک‌نفره سبک‌وزن نازنین ملائی دانشجوی مقطع کارشناسی‌ارشد مدیریت تربیت بدنی از دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب مقام اول این مسابقات شد.

سرپرستی تیم دانشگاه علامه طباطبائی را زهرا سپهری‌راد برعهده داشت و سولماز عباسی مربی‌گری تیم را عهده‌دار بود.

این مسابقات با همکاری معاونت تربیت بدنی وزارت علوم و فدراسیون قایقرانی در دریاچه آزادی برگزار شد.