قائم مقام دانشگاه شیراز با تایید خبر وقوع مسمومیت در دانشجویان دختر خوابگاهی، گفت: علت اصلی مسمومیت دانشجویان دختر این دانشگاه در دست بررسی قرار دارد.

به گزارش عطنا، علی‌اکبر صفوی، گفت: متاسفانه 140 دانشجوی دختر ساکن در خوابگاه پردیس ارم، شب گذشته دچار مسمومیت شدند.

وی با بیان اینکه علت اصلی مسمومیت این دانشجویان مشخص نیست، گفت: 15 نفر از دانشجویانی که علائم شدید‌تری داشتند، توسط اورژانس شیراز به بیمارستان اعزام شدند.

صفوی گفت: پس از اطلاع از این مورد بلافاصله مسئولان دانشگاه شیراز با هماهنگی مسئولین سیاسی فارس و حراست دانشگاه علوم پزشکی شیراز اورژانس و پزشکان این دانشگاه به سرویس دهی به بیماران پرداختند.

وی ادامه داد: طی هماهنگی به عمل آمده با بیمارستان‌ها برای اینکه با هجوم بیماران رو به رو نشوند دانشجویان مصدوم از طریق اتوبوس به مراکز درمانی مختلف انتقال داده شدند.

قائم مقام دانشگاه شیراز تأکید کرد: قطعا این مشکل ریشه یابی خواهد شد که آیا پیمانکار، کارگر و یا فرد خاصی مقصر بوده است یا خیر؟

صفوی با بیان اینکه به سهم خود از همه دانشجویان دانشگاه شیراز به دلیل مشکل پیش آمده عذرخواهی می‌کنم، خاطرنشان کرد: با علائم مشاهده شده در میان دانشجویان احتمال می‌رود که مشکل ناشی از استفاده ازنوعی غذا بوده است.

منبع: ایسنا