arbaiin-41

نمایشگاه عکس اربعین به همت کانون فیلم و عکس در دانشکده مدیریت و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی از روز دوشنبه 24 آبان تا شنبه 29 آبان ماه در حال برگزاری است.

به گزارش عطنا، در این نمایشگاه آثار منتخب هنرمندان دانشگاه علامه طباطبائی و آثار برگزیدگان سوگواره‌ی عکس محرم در معرض دید عموم قرار گفته است.

این نمایشگاه دربرگیرنده عکس‌هایی از مهران عباسپور جلالی، افشین عزیزی، ترنج نصیری، حانیه شکوری، رضا یزدانی، زینب عباسی، زینب قادری، فاطمه توکلی، محدثه نیکجه، مهدی بی‌طرفان، مهدی صدیق شریف، نازنین روشن و مهدیه درودیان، نیکو تاجداری و... است. نمایشگاه عکس اربعین سومین گالری عکسی است که توسط کانون فیلم و عکس برپا می‌شود.

لازم به ذکر است برگزارکنندگان این نمایشگاه، در مصاحبه با خبرنگار عطنا ابراز امیدواری کردند که با مساعدت مسئولان دانشگاه، مکانی ثابت به عنوان نمایشگاه عکس تخصیص یابد.

منبع عکس‌ها: کانال تلگرامی کانون فیلم و عکس