به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبایی ـ عطنا ـ دکتر احمدوند معاون پژوهشی دانشگاه در مراسم بزرگداشت روز پژوهش در سخنانی به تبیین و ارائه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه در طی یک سال گذشته اشاره پرداخته و اظهار داشت : متأسفانه مشکلات و محدودیت هایی در معاونت پژوهشی وجود داشت که به نوعی آسیب جدی و مانعی برای انجام امور مطلوب این حوزه بوده اند .

وی راه اندازی دفتر روابط بین الملل، سامان دهی و تجهیز امور مربوط به کتابخانه مرکزی، احیای انتشارات دانشگاه ، راه اندازی سامانه پژوهشی دانشگاه ، بهره مندی از توان نیروی کارشناسی، ایجاد زمینه های لازم برای ارتباط دانشگاه  با صنعت و حوزه ی کاربرد را از جمله این امور بر شمرد و اضافه کرد: در بخش ارتباط با دستگاه های اجرایی در سال جاری نسبت به سال گذشته شاهد 300 درصد رشد بودیم. و همینطور در بخش اختصاص اعتبار پژوهشی گرنت اعضای هیات علمی که از رقم 200 میلیون سال گذشته به 3 میلیارد و 200 میلیون ریال در سال جاری رسیده ایم که رشد هزار درصدی در این حوزه را نشان می دهد.  وی در پایان اظهار امیدواری کرد انشاالله این روند ادامه و شاهد موفقیت های روز افزون باشیم.