hamayesh-khanevade-v-daneshgah-16

معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: برای نخستین بار دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی می‌توانند در پیاده روی اربعین حاضر شوند.

به گزارش عطنا، محسن ملکی در حاشیه نخستین همایش خانواده و دانشگاه، هم اندیشی و تعامل در مصاحبه با خبرنگار صداوسیما افزود: برای نخستین بار دانشگاه علامه طباطبائی با هماهنگی ستاد اربعین، تشکل‌های مذهبی و نهاد رهبری دانشگاه، پیاده روی اربعین برای دانشجویان شکل می‌دهد .

وی گفت: این پیاده روی برای نخستین بار با حضور 120 دانشجوی پسر و 80 دانشجوی دختر برگزار می‌شود.

ملکی افزود: ثبت نام برای حضور در این پیاده روی از سه هفته پیش آغاز شده و در چند روز آینده به پایان می‌رسد، البته تا کنون تعداد زیادی از دانشجویان برای حضور در این مراسم معنوی ثبت نام کردند.

وی گفت: با توجه به تعداد زیاد ثبت نام شدگان امکان افزایش ظرفیت برای حضور در این مراسم پیاده روی وجود دارد.

ملکی اظهار داشت: هزینه حضور در پیاده روی اربعین برای هر دانشجو600 هزار تومان است که به دانشجویان 700 هزار تومان وام داده می‌شود.