moharam

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت آغاز دهه محرم، سلسلسه نشست‌های نقد و بررسی عاشورای حسینی را با حضور اساتید صاحب‌نظر برگزار می‌کند.

به گزارش عطنا، ویژه‌برنامه محرم انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی، از چهارشنبه 14 مهرماه،  هر روز از ساعت 18:30، با حضور اساتید صاحب نظر در  سالن شهید عضدی دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجه برگزار می‌شود.

طبق اطلاعیه این انجمن که زیر نظر معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار می‌شود ، دکتر ناصر مهدوی چهارشنبه و پنجشنبه، با موضوع «مرگی برای تداوم زندگی»، آیت‌الله سروش محلاتی عصر جمعه، با موضوع «امکان یا امتناع مذاکره با دشمن در سیاست انقلابی امام حسین (ع)» و دکتر محسن آرمین روزهای شنبه و یکشنبه، با موضوع «آیین عاشورا؛ آفات و آسیب‌پذیری‌ها» سخنرانی خواهند کرد.

شایان ذکر است محل برگزاری این جلسات در دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجه واقع در سعادت آباد، خیابان علامه جنوبی است و برنامه‌ها در سالن شهید عضدی این دانشکده برگزار می شود.

anjoman-eslami