photo_2016-09-28_15-12-25

مراسم گرامیداشت  هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهیدان هشت سال جنگ تحمیلی توسط کانون علمی فرهنگی ایثار در محل نمازخانه دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، این یادواره روز چهارشنبه 7 مهرماه برگزار شد که در این مراسم یادگاران دوران دفاع مقدس به نقل خاطرات و تجربه‌های خود از آن ایام پرداختند و دانشجویان و خانواده‌هایشان از این خاطرات بهره‌مند شدند.

در بخش دیگر این مراسم، «مستند حاج ابراهیم همت» با تهیه و تدوین کانون علمی فرهنگی ایثار به نمایش گذاشته شد و دانشجویان با گوشه‌هایی از زندگی این شهید دفاع مقدس آشنا شدند.

قابل ذکر است که شهید محمد ابراهیم همت در سال 1357 در رشته علوم تندرستی دانشگاه آزاد ایران واحد شهرضا، قبل از تجمیع در دانشگاه علامه طباطبائی پذیرفته و مشغول به تحصیل شد. شهید همت، فرمانده لشکر 27 محمد رسول الله، در تاریخ 17 اسفند ماه 62 در جزیره مجنون، بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید.