runamaee-az-tandis

تندیس شبکه جهانی کوثرنت در همایش فعالان فضای مجازی حوزه‌های علمیه خواهران رونمایی شد.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، اولین همایش فعالان فضای مجازی حوزه‌های علمیه خواهران با حضور مدیر حوزه‌های علمیه خواهران و جمعی از طلاب فعال در فضای مجازی قبل از ظهر سه‌شنبه در مرکز مدیریت حزوه‌های علمیه خواهران برگزار شد.

در این مراسم از تندیس شبکه جهانی کوثرنت رونمایی شد.

تقدیر از ۲۰ برگزیده کوثرنت و تیم فعال کوثر بلاگ

در بخش دیگری از همایش نیز از ۲۰ برگزیده کوثرنت و تیم فعال کوثر بلاگ با اهدای تندیس و هدیه تقدیر و تجلیل شد.

آسیه طاهری، زهرا عزیزپوران، ربابه محمودی‏، حلیمه قربانی نژاد و فاطمه ابراهیمی نمایندگانی بودند که تجلیل شدند.

در این مراسم تعدادی از طلاب خواهر حضور داشتند که در شبکه کوثر بلاگ تولید محتوا کرده و فعالیت آنها از مخاطب بیشتری داشته است.

یکی از فعالان فضای مجازی طلبه خواهر  ابراز کرد: لازم است در کوثربلاگ محتواهای غنی‌تری از سوی طلاب ارائه شود و در این میان استفاده از مفاهیم قرآنی بسیار مورد نیاز است.

یکی دیگر از فعالان فضای مجازی نیز کمبود زمان را مورد اشاره قرار داد و افزود: متأسفانه به دلیل تحصیل و زمانی که برای مطالعه دروس نیاز است کمتر در کوثربلاگ فعالیت داریم اما باید همت خود را بیشتر کنیم.

گفتنی است همایش فعالان فضای مجازی بعد از ظهر سه‌شنبه به پایان رسید.