وزیر علوم کابینه یازدهم، با اشاره به نیاز حمایت شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهها از صنعت، گفت: صنعت و علم باید مکمل و مشوق یکدیگر باشند.
به گزارش عطنا به نقل از مهر، محمد فرهادی صبح شنبه در آئین بازگشایی کارخانه کنستانتره توحید شاهرود همزمان با پنجمین روز از هفته دولت، ضمن اشاره به نیاز تعاملی بین واحدهای صنعتی و واحدهای دانشگاهی، ابراز داشت: دانشگاه و صنعت باید با هم رابطه تنگاتنگ داشته باشند و این امر در تاکیدات مقام معظم رهبری نیز به کرات بیان شده است.
وی با تاکید بر اینکه شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهها ظرفیت خوبی برای حمایت از تولید هستند، افزود: نگاه مثبت به این ارتباط و تعامل دوسویه قطعا اتفاقات خوبی را در بخش تولید رقم خواهد زد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه امروز با برداشته شدن تحریمها فضا برای سرمایه گذاری در بخش تولید بازتر از گذشته است، گفت: تحریمهای ظالمانه، تورم، مشکلات اقتصادی، رشد منفی اقتصادی و عدم تعاملات علمی ایران با دنیا از جمله عوامل رکود تولید در کشور بود که خوشبختانه با همت مردم و دولت و با تعیین تکلیف تحریمها شاهد افزایش مراودات و سرمایه گذاری در بخشهای تولیدی هستیم.
فرهادی افزود: باید از این فرصت به دست آمده نهایت استفاده را کنیم و با تلفیق صنعت و علم به یاری تولید بشتابیم و این عوامل خوشبختانه امروز در دستور کار دولت نیز قرار دارد که آثار و برکات آن را میتوان در رشد چشم گیر تولید اقتصادی از منفی۶.۷ درصد در سالهای قبل به ۴.۴درصد، مشاهده کرد.
وی درباره افتتاح مجدد کارخانه کنتسانتره شاهرود نیز ادامه داد: زنجیره تولید تنها با راه اندازی مجدد یک واحد صنعتی به اتمام نمیرسد لذا این واحد صنعتی باید حمایت شود و این حمایت با حضور دانشگاهها باید تداوم یابد تا این شرکتهای تولیدی بار دیگر دچار مشکلات و تعطیلی نشوند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کابینه یازدهم با بیان اینکه حضور ۱۰۰هزار دانشجو در استان سمنان و ۳۷هزار دانشجو در شاهرود ظرفیت بالای علمی برای این منطقه محسوب میشود، گفت: امروز شاهرود به مثابه قطب کشاورزی دارای امکاناتی نظیر مرکز تحقیقات کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی، آزاد اسلامی و ... است که باید از ظرفیت این مراکز علمی به نفع تولید و اشتغال بهره برد.
فرهادی درباره زیر ساختهای آموزش عالی در شاهرود هم بیان داشت: دانشگاه صنعتی شاهرود دارای شاخص تراز نوین در سطح کشور است که این امر افتخاری برای استان سمنان محسوب میشود.
وی افزود: شاهرود علاوه بر ظرفیتهای علمی دارای ذخایر فراوانی از لحاض معدنی، کشاورزی و منابع انسانی است که بهره گیری آنها در کنار استفاده بهینه از تولیدات علمی میتواند مشکلات بخش تولید را تا حد زیادی برطرف سازد.