001

خبرنگار عطنا از معاونت فرهنگی دانشگاه علامه کسب اطلاع کرده است که در آتیه ای نزدیک قرار است در هر خوابگاه دانشگاه علامه به صورت ماهیانه یک جشن تولد برگزار شود.

بنا بر این گزارش در طرح جدید معاونت فرهنگی ، در هر خانه دانشجویی برای تمام دانشجویانی که متولد یک ماه مشخص هستند در یک روز مشخص از همان ماه جشن تولد ویژه ای با حضور تمام دانشجویان خوابگاه برگزار می شود.

گفته می شود که هدف اصلی مسئولین فرهنگی دانشگاه علامه از اجرای این طرح افزایش روح نشاط و ایجاد فضایی مثبت در بین دانشجویان خوابگاهی است.

به نظر می رسد که اجرای ویژه برنامه های فرهنگی نظیر سخنرانی، پرسش و پاسخ ، جنگ شادی ، برگزاری مسابقه ، نمایش مستند و ... و اعطای هدایای تولد مناسب و پذیرایی با کیفیت! می تواند در این مراسم های ماهیانه گنجانده شده و در استقبال دانشجویان موثر باشد.

هنوز مشخص نیست که آیا این طرح از اسفندماه جاری به اجرا درخواهد آمد و یا اینکه در فروردین 94 شاهد تحقق آن خواهیم بود.