۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۵:۱۲

vezarat olum

نشست شوراهای صنفی دانشجویی دانشگاه‌های کشور روز گذشته مقابل وزارت علوم برگزار شد و تصمیمات گرفته شده این نشست در قالب نامه‌ای به وزیر علوم ارسال شود.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، شوراهای صنفی دانشجویی دانشگاه‌های کشور درخواست برگزاری نشست داشتند که مسئولان وزارت علوم با درخواست آنها مخالفت کردند بنابراین این دانشجویان نشست خود را روز گذشته در مقابل ساختمان وزارت علوم برگزار کردند.

موضوعات و تصمیمات این نشست در قالب سه مطالبه کلی و فوری طی نامه‌ای به وزیر علوم اعلام ‌و این نامه ‌تحویل دفتر وزیر شد.

همچنین شوراهای صنفی طی نامه‌ای جداگانه خواستار جلسه‌ای حضوری قبل از بازگشایی دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها ‌با وزیر علوم شدند.

مهم‌ترین موضوعات و مطالبات این دانشجویان از وزیر علوم به شرح زیر است:

‌۱‌_ ‌عدم هرگونه افزایش هزینه اسکان و تغذیه سال جدید تحصیلی که پیش‌تر اعلام شده بود

‌۲‌_ ‌ابلاغ هرچه سریعتر قانون افزایش سنوات تحصیلی پیرو جلسات و پیگیری‌ها و وعده‌های پیشین‌ ‌

‌۳_ اعمال وعده تحقق نیافته عمومی و علنی شدن قوانین و آیین نامه‌های مصوب موجود در برابر دانشجویان