۲۵ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۳

Vezarat-Oloom

دبیران و اعضای شوراهای صنفی دانشجویی دانشگاه‌های کشور فردا برای برگزاری نشستی مشترک به وزارت علوم می‌روند.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، قرار بود نشست شوراهای صنفی دانشجویی دانشگاه‌های کشور طی روزهای ۲۵ و ۲۶ مردادماه در دانشگاه شیراز برگزار شود که این نشست از سوی مسئولان آموزش عالی کشور لغو شد.

به گفته اعضای شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه‌های کشور باتوجه به لغو این نشست، دانشجویان تصمیم به برگزاری نشست در وزارت علوم کردند که اگر مسئولان اجازه ورود به دانشجویان را ندهند آنها نشست خود را مقابل این وزارتخانه برگزار خواهند کرد.

همچنین اعضای شوراهای صنفی معتقدند مسئولان آموزش عالی کشور برگزاری نشست را خلاف قانون آیین‌نامه شوراهای صنفی می‌دانند این درحالی است که در بخش شورای نظارت کشوری آیین‌نامه جدید شورای صنفی باید ۴ نفر از نمایندگان شوراهای صنفی با انتخاب اعضای این شورا معرفی شوند.

این اعضا معتقدند انتخاب ۴ نماینده از شوراهای صنفی منوط به برگزاری نشست و آشنایی با نحوه فعالیت اعضا است.

اعضای شوراهای صنفی دانشجویی دانشگاه‌های کشور قصد دارند در نشست خود موضوع سنوات آموزشی دانشجویان، بررسی آیین‌نامه تغذیه و مشکلات صنفی و دانشجویی دانشگاه‌ها را پیگیری کنند.