۲۰ مرداد ۱۳۹۵ ۲۱:۰۳
کد خبر: ۴۶۲۴۰
Khaniki


دکتر هادی خانیکی در مراسم قدردانی از مهندس لطف‌الله میثمی؛ فعال سیاسی و مدیر مسئول نشریه «چشم انداز ایران» که ۱۷مرداد 95 به همت «انجمن دفاع از آزادی مطبوعات» در ساختمان این نشریه برگزار شد، به ایراد سخنرانی پرداخت.


به گزارش عطنا به نقل از کانال تلگرامی دکتر خانیکی، او در این مراسم گفت: «به‌دور از فاصله نسلی و کنش‌گری، برای نکوداشت کسی گرد هم آمده‌ایم که خود، نماد کم‌کردن فاصله‌هاست. یکی از این فاصله‌ها که امروز می‌توانیم راجع ‌به آن حرف بزنیم، فاصله روزنامه‌نگاری و سیاست است؛ روزنامه‌نگاری پیشه و هنری محسوب می‌شود که هرچقدر از سیاست فاصله می‌گیرد، بیشتر به دانش و مهارت نزدیک می‌شود، سیاست هم گریزان است از عالم روزنامه‌نگاری‌ای که همه‌چیز را سطحی و درخور تفسیرهای عوامانه می‌بیند.


وی با بیان این که همیشه در کلاس درس از دانشجویان می‌پرسم اولین دکترای روزنامه‌نگاری در ایران متعلق به چه کسی است، گفت: «این فرد کسی نیست جز دکتر حسین فاطمی که در «باختر امروز» با دانش جدید کار می‌کرد. شاید کسی باور نکند فاطمی کسی بود که هم وزیر خارجه بود و هم سردبیر یک روزنامه انتقادی.


وقتی کسی مانند حسين فاطمی توانسته از تحریریه مطبوعات به‌ عنوان خبرنگار به دنیای سیاست هم برود، به این دلیل موفق است که توانسته این‌ها را با سهولت در فهم روزنامه‌نگارانه جلو ببرد. شهید حسن باقری هم تنها کسی از فرماندهان جنگ است که همه‌چیز را در جنگ ثبت و ضبط کرده و این به دلیل این است که او کار خود را از خبرنگاری شروع کرد.


او افزود: اگر به میثمی نگاه کنیم، می‌بینیم او هم عرصه‌هایی را درنوردیده که همه روزنامه‌نگارها و سیاسیون انقلابی طی نکرده‌اند. میثمی مراحل مختلف مبارزه را پشت سر گذاشته، اما درعین‌حال در هیچ‌کدام از آن‌ها گرفتار نشده است. اگر به وضعیت زندگی و جسمی‌اش دقت کنیم می‌بینیم از عناصر ابتدایی یک روزنامه‌نگار محروم است؛ اما از بقیه، مسائل را واقعی‌تر و روشن‌تر می‌بیند و این انجمن به‌درستی او را انتخاب کرده و او شایسته قلم طلایی است.


خانیکی در پایان گفت: زمانی در زندان سرود «سر کوچه کمینه، مجاهد پرکینه» را می‌خواندند، میثمی از مجاهد پرکینه عبور کرد و این مسیر طولانی و سختی است. او همیشه امیدوار است، بی‌ابزار کار کرده، آرمان داشته، بی‌چش‌مداشت کار کرده، ناامید نبوده و همیشه بااخلاق و اهل تفهم بوده است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
هنر و فرهنگ5
سبزترین گوشه دانشگاه
عشق به گل و گیاه در اتاق زهرا کمیجانی

سبزترین گوشه دانشگاه

عشق به گل و گیاه در امورمالی دانشگاه علامه طباطبایی، داستان زهرا کمیجانی و اتاقی پر از سبزی و طراوت، در قاب امروز دوربین خبرنگار عطنا قرار گرفت.
پر بازدیدها
آخرین اخبار