۱۶ مرداد ۱۳۹۵ ۱۴:۰۰
کد خبر: ۴۵۵۶۹


elmi karbordi


سرپرست دانشگاه علمی کاربردی گفت: باتوجه به همجواری استان کردستان با اقلیم کردستان عراق درحال برنامه ریزی برای راه‌اندازی رشته‌های مورد نیاز آنها از طریق واحدهای مرزی دانشگاه هستیم.


به گزارش عطنا به نقل از مهر، محمد حسین امید گفت: توسعه بین‌المللی دانشگاه علمی کاربردی از برنامه‌های مهم این دانشگاه است و قرار است از طریق ظرفیت و توان واحدها و مراکز استان‌های مرزی این دانشگاه، زمینه جذب دانشجوی مهارتی از کشورهای همسایه را فراهم کنیم.


وی افزود: از مراکز استان‌های مرزی دانشگاه درخواست کردیم تا درخصوص اجرای دوره‌های مورد نیاز کشورهای همسایه و جذب دانشجو، برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند.


سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: هفته گذشته جلسه‌ای با رئیس واحد استانی کردستان و مراکز علمی کاربردی در این استان داشتیم که در این جلسه موضوع تربیت نیروی انسانی مورد نیاز برای توسعه و بازسازی کشور عراق از سوی این دانشگاه مورد تاکید قرار گرفت.


امید افزود: از روسای مراکز علمی کاربردی در استان کردستان خواسته شد نیازهای مربوط به تربیت نیروی انسانی در اقلیم کردستان عراق را احصا کنند و براساس این نیازها پودمان ها و رشته‌های لازم را طراحی و برای تصویب در دانشگاه پیشنهاد دهند.


وی با بیان اینکه خوشبختانه توسعه کمی آموزش عالی در استان کردستان طی سال های اخیر به صورت رشد بی‌رویه نبوده، گفت: حمایت از مراکز علمی کاربردی در این استان در اولویت دانشگاه بوده و این مراکز می توانند خود را با شرایط جدید تطبیق دهند و با افزایش کیفیت آموزشی خود دانشجوی مورد نیاز را جذب کنند.


سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: باتوجه به اینکه در این استان صنایع پتروشیمی، معادن، کشاورزی و باغبانی درحال توسعه و تحول است، بنابراین مراکز دانشگاه علمی کاربردی در این استان می‌توانند برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز آینده صنعت و کشاورزی استان، در این حوزه‌ها برنامه‌ریزی کنند.


امید خاطرنشان کرد: قرار است مراکز علمی کاربردی این استان نیازهای نیروی انسانی متناسب با ظرفیت های استان و برنامه های ششم و هفتم توسعه را احصا و براین اساس پیشنهادهای خود را به سازمان مرکزی دانشگاه اعلام کنند.


وی تاکید کرد: براساس این پیشنهادهای، توسعه رشته ها و پودمان ها برنامه‌ریزی و اجرا خواهد شد.


سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در جلسه‌ای که با روسای مراکز علمی کاربردی این دانشگاه در استان کردستان داشتیم، قرار شد هماهنگی های لازم برای استفاده از ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه کردستان برای واحدهای این دانشگاه نیز فراهم شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار