۱۶ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳

Olampiyad

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: هفدهمین المپیاد بین‌المللی دانشجویی ریاضی، نهمین المپیاد شیمی و سومین المپیاد بین‌المللی آمار، از یکشنبه 17 لغایت 21 مرداد در دانشکده ادبیات دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، حسین توکلی گفت: در این المپیاد 9 کشور شامل روسیه، تاتارستان، اوکراین، ترکمنستان، الجزایر، هند، عراق، لهستان، اسلوونی همراه با ایران شرکت می‌کنند.

وی ادامه‌ داد: 50 دانشجوی خارجی با همراه 12 استاد خارجی و 15 دانشجوی ایرانی در این المپیاد به رقابت می پردازند.

مشاور عالی سازمان سنجش و آموزش کشور در مورد ساعت برگزاری این آزمون، خاطرنشان کرد: آزمون المپیاد مذکور از ساعت هشت صبح روز یکشنبه آغاز می‌شود و در ساعت 12 روز دوشنبه هجدهم مرداد ماه به پایان می‌رسد. روزهای سه‌شنبه، نوزدهم و چهارشنبه بیستم مرداد ماه برگه‌های آزمون تصحیح می‌شوند و نتایج پس از جمع‌بندی در مراسم اختتامیه در روز پنجشنبه بیست و یکم مرداد ماه اعلام خواهد شد.

توکلی در پایان خاطرنشان کرد: در مراسم اختتامیه به نفرات اول مدال طلا، به نفرات دوم مدال نقره و به نفرات سوم مدال برنز اعطا می‌شود.