۱۱ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷

جلسه هماهنگی جهت برگزاری هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان فارسی با حضور جمعی از مدیران، مربیان، استادان و همیاران مسئول در این دوره، در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا در این جلسه که امروز صبح دوشنبه 11 مرداد 95 در آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه تشکیل شد، دکتر غلامرضا حداد، رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسین سلیمی بجستانی، معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر مقامی، دکتر رضا مراد صحرایی، فرامرز صحرایی، یزدان‌پناه، دکتر الماسی، مسئولان بنیاد سعدی، همیاران و کارمندان حاضر در دوره دانش‌افزایی حضور داشتند.

گزارش تصویری این مراسم را در عکس‌های زیر ببینید.