۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۸:۴۸

مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان از پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران بازدید کرد.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، صمد حاج جباری در این بازدید گفت: پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران با توجه به امکانات و ظرفیت‌های ساختاری محل مناسبی برای جذب دانشجویان خارجی است.

وی امکانات و تجهیزات کارآمد، ظرفیت‌های ساختاری و برنامه‌های پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران را در کنار شرایط فرهنگی و اجتماعی جزیره کیش برای جذب دانشجویان خارجی مناسب ارزیابی کرد.

مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان در نشستی با مسئولان و کارشناسان بین‌الملل پردیس کیش، گزارشی در ارتباط با دانشجویان غیرایرانی از جمله فرآیند پذیرش، اخذ ویزا و آمار کنونی دانشجویان خارجی ارائه کرد.

محمدرضا سعیدآبادی معاون بین‌الملل پردیس کیش دانشگاه تهران نیز در این جلسه درخصوص تلاش‌های صورت گرفته برای جذب دانشجویان خارجی توضیح داد و خواستار حمایت بیشتر وزارت علوم برای تسریع و تسهیل روند جذب دانشجویان خارجی شد.