دوستداران شعر و ادبیات هر جا بتوانند دور هم جمع می‌شوند تا چند بیتی با هم بخوانند یا با خواندن چند سطری از یک داستان لذت ادبی را در فضا حاکم کنند. از این اتفاق‌ها در دانشگا‌ه‌ها کم نیست. همیشه کانون‌هایی برای دوستداران ادبیات وجود داشته است. حالا نیز که پای دنیای مجازی به زندگی‌های دانشجویی کشیده شده کم نیستند صفحاتی که دانشجویان دانشگاه‌ها آنها را مدیریت می‌کنند. این بار دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی که به ادبیات علاقه‌مندند در صفحه «دانشکده ادبیات فارسی و زبان خارجه دانشگاه علامه طباطبایی» دور هم جمعند تا دور از دغدغه‌های روزانه دانشجویی در این صفحه از ادبیات بگویند.  این صفحه با داشتن بیش از دو هزار کاربر جایی شده است برای تبادل اطلاعات و بحث‌هایی در زمینه ادبیات فارسی و انگلیسی، که اگر علاقه‌ای به این رشته داشته باشید، می‌توانید با عضویت در آن اطلاعات مفیدی را در این زمینه دریافت کنید. در کنار این‌ها این صفحه به جایی تبدیل شده است برای اطلاع‌رسانی درباره کارگاه‌ها و همایش‌های مرتبط با این رشته و در کنار آن عکس‌های سیاه و سفید و رنگی که از فارغ‌التحصیلان و دانشجویان این دانشکده است. با گشتی در این صفحه شما می‌توانید از آنچه در این دانشکده می‌گذرد با خبر شوید.

منبع : فرهیختگان