به گزارش عطنا ، فاطمه رضایی کوخدان - مدیرکل فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه پیام‌نور از برگزاری مسابقه ملی کتابخوانی دانشجویی خبر داد و در این ‌باره گفت: با توجه به مصوبه کمیته دانشگاهیان ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی، مسابقه ملی کتابخوانی تحت عنوان «جشنواره سیره نور» و در سطح دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور و از کتاب «خط امام (ره)»، بصورت اینترنتی و پیامکی در حال برگزاری است.

اختتامیه این جشنواره در سالروز ولادت با سعادت دخت‌النّبی حضرت فاطمه زهرا (س) و فرزند بزرگوارشان حضرت امام‌خمینی (ره) با حضور مسئولین کشوری در دانشگاه پیام نور برگزار می‌شود.

مدیرکل فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه پیام نور با اشاره به سایت اینترنتی این جشنواره به آدرس www.sireyenoor.ir اضافه کرد: علاقمندان می‌توانند جهت دریافت فایل PDF کتاب مسابقه و پوستر مربوطه و همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه نمایند.

برگزیدگان جشنواره سیره نور در اختتامیه مورد تجلیل قرار گرفته و جوایز نفیسی از جمله کمک هزینه سفر زیارتی عمره به ایشان اهدا خواهد شد.

این مسابقه توسط دانشگاه پیام نور و با همکاری موسسه نشر معارف برگزار می‌شود.

دانلود پی دی اف کتاب مسابقه

منبع: ایسنا