به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، جلسه پیگیری تشکیل ستاد گروه جهادی و فرهنگی مکران (سواحل دریای عمان) دیروز ـ شنبه ـ با حضور دکتر غلامرضا ذکیانی معاون فرهنگی دانشگاه علامه ، امیر دریادار آل احمد رئیس دفتر فرماندهی ستاد نیروی دریایی ، دکتر خسروی نماینده وزارت علوم و جمعی از اعضای هیئت علمی و کارشناسان دانشگاه های تهران و همچنین تعدادی از دانشجویان فعال جهادی دانشگاه علامه طباطبائی در محل ستاد نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد.
در این جلسه ابتدا نیازهای آموزشی منطقه مکران توسط مسئولین آموزش و پرورش شهرستان های جاسک و سیرَک ،که به وسیله ی ویدئو کنفرانس در ارتباط بودند، مطرح گردید و مسئولین در خصوص برگزاری کلاسهای آموزشی برای دانش آموزان دبیرستانی درخواست مساعدت داشته و ضمن تشریح شرایط ویژه منطقه به لحاظ فرهنگی ، قومی خواستار اعزام نیروهای نخبه دانشگاه های تهران برای برگزاری کلاس در رشته های انسانی، تجربی و ریاضی شدند.
در ادامه دکتر ذکیانی به عنوان نماینده دانشگاه علامه طباطبائی آمادگی تیم های جهادی دانشجویی این دانشگاه را جهت ارائه خدمات آموزشی و فرهنگی برای اردوی جهادی نوروز 94 اعلام نموده و امیر آل احمد نیز به عنوان نماینده نداجا در زمینه اسکان و ترابری تیم اعزامی قول مساعدت و همکاری داد.
پس از توافق صورت گرفته حضار به ارائه نظرات خود در خصوص نحوه فعالیت در این مناطق پرداختند و در این راستا بر اهمیت و لزوم داشتن نگاهی بلندمدت و جامع نگر به نیازهای مکران تاکید کردند.
امیردریادار آل احمد نیز با پاورپوینتی به معرفی منطقه مکران و ظرفیت های اقتصادی این منطقه و بنادر آن پرداخته و بر لزوم حضور نیروهای جهادی در منطقه تاکید داشت.
در دقایق پایانی این نشست سه ساعته منتقدین برگزاری دوره آموزشی برای منطقه مکران، به معایبی همچون حضور و عواقب حضور شهرنشینان و پایتخت نشینان تاکید نموده و نیز تاکید داشتند که حضور کوتاه مدت این گروه بدون آسیب شناسی و شناخت دقیق جامعه هدف کم فادیده و آسیب زاست اما بعضی از مدافعین برگزاری اردوی جهادی آموزشی در منطقه، با پذیرفتن این کاستی ها افزودند که کارها و اقدمات کوتاه مدت، نافی مسئولیت و برنامه ریزی های بلندمدت نیست و برگزاری توامان آن ها میسر است.
در پایان پس از جمع بندی نهایی، دانشگاه علامه طباطبائی مامور برگزاری همایش برای تدارک و سازماندهی نیروهای آموزشی برای اردوی جهادی نوروز گردید.
شایان ذکر است که منطقه مکران به سواحل دریای عمان گفته می شود و هم اکنون تحت مدیریت نداجا می باشد. مُکران از نظر تاریخی سرزمینی ساحلی در جنوب شرقی ایران و جنوب غربی پاکستان است که در طول خلیج عمان از رأسالکوه در غرب جاسک تا لاس بلا در جنوب غربی ایالت بلوچستان پاکستان گستردهاست.
عمران و رسیدگی به سواحل مکران مورد تاکید ویژه رهبری بوده و بنا به فرمایشات ایشان ، این منطقه گنجی فراموش شده است که بایستی هر چه سریعتر از ظرفیت ها و مواهب موجود در آن بهره برده و زیرساخت های لازم برای این امر به وجود آید.
گزارش : علیرضا اشرفی ، مسئول گروه جهادی مکران دانشگاه علامه طباطبائی