Vis moot (4)

در بیست و سومین دوره «المپیاد حقوقي جهانی داوری تجاری بین‌المللی» كه در فروردین ماه سال جاری در شهر وین برگزار شد پس انتشار رده‌بندی نهایی تیم‌های شركت‌كننده، تیم دانشگاه علامه طباطبائی در بین ٣١١ تیم شركت كننده حائز رتبه دهم شد.

به گزارش عطنا تیم ویس موت دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب رتبه دهم جهان در رقابت های «المپیاد حقوقي جهانی داوری تجاری بین‌المللی» شد.

این رده بندی براساس مجموع امتیازات كسب شده توسط تیم‌های شركت‌كننده، محاسبه شده است. همچنين تيم دانشگاه علامه طباطبائي در اين مسابقات موفق به اخذ لوح افتخار تيم برتر دفاع شفاهي شد.

اهمیت این مقام از آن جهت است که تیم دانشگاه علامه، در دومین دوره حضور خود در این المپیاد توانست به چنین رتبه‌ای دست پیدا کند، در شرایطی که فقط یک بار، در این المپیاد شرکت کرده بود.

اعضاي تيم دانشگاه علامه طباطبائي كه در دومين حضور خود به چنين جايگاهي در بين بهترين دانشگاه هاي جهان دست يافتند عبارتند از تهمينه السادات مدني، فاطمه عباسي، بهناز انصافي آذر، اميرحسين تنهايي و حامد ضمامي.

همچنین مربيان این تيم علي دهدشتي و نيما نصرالهي شهري بودند. سرپرستی تیم را نیز دكتر پاسبان بر عهده داشت.

تحریریه عطنا، این موفقیت را به همه‌ی علامه‌ای‌ها تبریک می‌گوید.