Panorama 6(1)

همایش «گردشگری و صلح در آینه میراث جهانی» همزمان با روز جهانی موزه و گرامیداشت هفته میراث فرهنگی در پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه و با مشارکت اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان تهران برگزار شد.

به گزارش عطنا و به نقل از روابط عمومی، در این همایش استادان و دانشجویان گروه آموزشی گردشگری و نیز مسئولان این حوزه برگزار با هدف انتقال پیام صلح و دوستی دولت و ملت ایران به جهان و به منظور توسعه تفاهم بین مردم و مسئولان کشور و جلب توجه افکار عمومی برای بازدید از آثار میراث فرهنگی و اهمیت این آثار به بررسی راهکارهای توسعه صنعت گردشگری در کشور و انتقال پیام صلح و دوستی به جهان پرداختند.

در این همایش دکتر حمید ضرغام رئیس پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان دانشگاه و عضو گروه مدیریت جهانگردی، دکتر اکبر پور فرج دبیر علمی همایش و دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو رئیس انجمن علمی گردشگری ایران به ارائه سخن پرداختند و در ادامه جلسات کارگاههای آموزشی برای شرکت کنندگان برگزار شد.