۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۴
Taghdir az shahed (20)

مراسم تقدیر از مقام جانباز و ایثارگر امروز در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر سلیمی، دکترملکی، دکترسلیمی بجستانی و حجت الاسلام حسنی قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران و همچنین جمعی از اساتید دانشگاه برگزار شد.

دکتر نور محمدی رئیس ستاد شاهد و امور ایثارگر ضمن تشکر از حضور اساتید و جانبازان گفت: در این مراسم که به مناسبت ایام شعبانیه برگزار شده است از دانشجویان نخبه‌ی علمی و فرهنگی دانشگاه و برندگان مسابقات قرآنی تقدیر خواهد شد.

حجت الاسلام حسنی در تقدیر از مقام ایثارگران و جانبازان گفت: اگر این تلاش‌ها و جان فشانی‌ها در مقابل تجاوز دشمن نبود این پیروزی ها حاصل نمی‌شد. یک عمر روی ویلچر نشستن و یا دست نداشتن کار ساده‌ای نیست. باید ایمان قوی و باوری محکم وجود داشته باشد تا بتوان به این درجه‌ی بالای معرفت رسید .

حسنی ادامه داد: امروزه ترویج فرهنگ مقاومت و ایثار باید از دانشگاه‌ها و حوزه آغاز شود و اساتید و مسئولان وظیفه دارند دانشجویان را به سمت این حقیقت سوق دهند. تجلیل از ایثارگر در دانشگاه باید تدوین دوباره متون درسی باشد تا دانشجویان به شناخت برسند. به نمایش درآوردن و ترسیم این آرمان ها به نسل جدید وظیفه ماست.

وی همچنین به موفقیت‌های انجمن‌های اسلامی قبل انقلاب اشاره کرد و گفت: باید این انجمن ها با روحیه ای مبارز و قدرتمند تر از قبل به تلاش‌های خود ادامه دهند تا روحیه‌ی مقاومت و فرهنگ جانباز و ایثارگر در دنیا ترویج پیدا کند .

او افزود: خدا را شاکریم که انقلاب امام تا امروز به دست انسانی صالح اداره می شود. فرهنگ مقاومت و ایستادگی و دفاع و نگهداری از ارزش‌های جامعه محورهایی‌ست که به نسل دانشجو باید آموخت .

این گزارش حاکی است از دیگر برنامه‌های این مراسم اجرای گروه تواشیح حضرت قمر بنی هاشم بود که اعضای آن را جانبازان بالای هفتاد درصد شهر مقدس قم تشکیل می‌دادند.

در انتها از اساتید و کارکنان جانباز دانشگاه و دانشجویان برگزیده مسابقات قرآنی و ورزشی و دانشجویان نمونه تقدیر شد که اسمی آن به شرح زیر است:

اساتید جانباز:

1- دکتر غلامرضا ذکیانی دانشیار گروه فلسفه

2- دکتر عباس عباس پور دانشیار گروه مدیریت آموزشی

کارکنان جانباز:

1- آقای سید جلال کمالی اردکانی

2- آقای محمد لطافتی

3- آقای علی زاکانی

دانشجویان برگزیده مسابقات قرآنی:

1- خانم لیلا وصالی

2- آقای مصطفی محمدی

دانشجویان برگزیده المپیاد ورزشی:

1- آقای پیمان ابریفام

2- خانم سمیه بیات

3- خانم دنیا بجاری

دانشجویان ممتاز:

1- آقای حسن زائری لطف

2- آقای ایوب دهقان

3- خانم الهام ثباتی

در انتهای این مراسم دکتر نور محمدی از دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی بابت زحمات چند ساله اش تشکر و قدردانی کرد.

[gallery size="medium"
ids="37329,37330,37331,37332,37333,37334,37335,37336,37337,37338,37339,37340,37341,37342,37343,37344,37345,37346,37347,37348"
orderby="rand"]