۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۵۷

به گزارش عطنا به نقل از مهر، ذوالفقار یزدان مهر درباره وام ویژه دانشجویان دکتری گفت: مبلغی را از سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای وام ویژه دانشجویان دکتری دریافت کرده ایم همچنین مبلغی نیز از درآمد اختصاصی صندوق رفاه دانشجویان به این موضوع اختصاص داده ایم.

وی ادامه داد: بنا داریم تسهیلاتی نیز از بانک دریافت کنیم و در سال تحصیلی جاری به تعداد بیشتری از دانشجویان وام دکتری ارایه دهیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: امسال در بحث وام ویژه دانشجویان دکتری در حدود ۱۰۰ میلیارد تومان پرداختی خواهیم داشت، یعنی ۳ میلیارد تومان پرداختی سال ۹۳ به ۱۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۵ افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: درسال ۹۵ ما در صندوق رفاه دانشجویان به تمام دانشجویان دکتری متقاضی دارای شرایط وام پرداخت خواهیم کرد. به هر دانشجو حدود ۶۰۰ هزار تومان و به هر دانشجوی دکتری پژوهش ‌محور نيز حدود ۷۰۰ هزار تومان به صورت ماهانه پرداخت خواهد شد.