مرکز مشاوره دانشگاه، هفته ی گذشته کارگاهی  با عنوان " پرورش خلاقیت در کودکان " برای مادران کودکان(کارمندان دانشگاه علامه)، با حضور 22 شرکت کننده، در محل کارگاههای مرکز مشاوره برگزار کرد.

به گزارش عطنا به نقل از این مرکز ، این کارگاه با تدریس دکتر حمیدرضا دائمی ( از مشاوران مرکز ) و با هدف آشنایی مادران با ابعاد خلاقیت و نحوه ی پرورش آن در کودکان به شیوه های عملی و عینی با کمترین هزینه و امکانات موجود، چگونگی برخورد با کودکان کنجکاو و رفع موانع موجود برای پرورش خلاقیت در کودکان برگزار گردید و در پایان، گواهی حضور در کارگاه به شرکت کنندگان اعطاء شد.

در همین زمینه مرکز مشاوره دانشگاه آمادگی خود را جهت برگزاری کارگاههای مشابه در سایر دانشکده های خارج از پردیس اصلی دانشگاه اعلام داشته و از برگزاری این کارگاه ها استقبال می نماید.