۲۱ فروردين ۱۳۹۵ ۰۸:۱۳

به گزارش عطنا به نقل از فارس، طه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد از حمایت پایان نامه دانشجویی مرتبط با زندگینامه بزرگان کشور از سوی دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه آزاد نیز از برنامه‌های دیگر این دانشگاه است.

وی افزود: همچنین در سال 94 کرسی‌هایی تحت عنوان مفاخرشناسی (راشدشناسی و امام موسی صدرشناسی) برنامه ریزی شد که قرار است امسال برگزار شود و دومین جایزه وحدت موسوم به شیخ شلتوت و آیت‌الله بروجردی نیز در سال 95  اهدا می‌شود.

هاشمی اظهار داشت: معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد در سال 94 به چاپ و نشر آثار و نوشته‌های اساتید در کمیته تخصصی چاپ و نشر این دانشگاه، پیشبرد طرح‌های ماندگار فرهنگی، تدفین شهدای گمنام در دانشگاه‌ها، تشکیل کمیته عالی اخلاق حرفه‌ای نیز اقدام کرد.

وی اضافه کرد: مراکز مشاوره‌ای در واحدهای دانشگاهی ساماندهی شدند و در نهایت تدابیری برای تسهیل در نقل و انتقالات دانشجویان واجد شرایط اندیشیده شد.