۰۴ فروردين ۱۳۹۵ ۱۷:۲۷

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با تاکید بر اینکه جذب دانشجوی خارجی در کشور افزایش یافته است از جذب 2500 دانشجوی عراقی در طول دو سال گذشته خبر داد.

به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، دکتر حسین سالار آملی با اشاره به گسترش تعاملات بین‌المللی در وزارت علوم اظهار کرد: سامانه زبان انگلیسی وزارت علوم راه‌اندازی شد و دانشگاه‌های معتبر باید برای معرفی خود به متقاضیان خارج از کشور، اطلاعات خود را در این سامانه بارگذاری کنند.

وی با تاکید بر اینکه جذب دانشجوی خارجی در کشور توسعه بسیار خوبی داشته است، اظهار کرد: برای مثال در طول دو سال گذشته 2500 دانشجوی عراقی جذب شده‌اند که 2100 نفر آنها با هزینه شخصی خود در حال تحصیل هستند و بقیه بورسیه شده‌اند.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل در ادامه در مورد کشورهای هدف وزارت علوم برای توسعه تعاملات بین المللی توضیح داد: وزارت علوم برای توسعه تعاملات بین الملل با کشورهای اروپایی به عنوان کشورهای راهبردی و با کشورهای منطقه به عنوان کشورهای حوزه نفوذ در ارتباط است.