آیین افتتاحیه اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور مادران شهید و اکران فیلم ایستاده در غبار در دانشکده اقتصاد این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش عطنا، در این مراسم چند تن از مادران شهدای هشت سال دفاع مقدس و مادر شهید محمدرضا دهقان از شهدای مدافع حرم که در سوریه به شهادت رسیدند نیز حضور داشتند.
براساس این گزارش، در این مراسم از این ماداران شهید توسط دکتر عباس شاکری رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی، سیدمجتبی محمودزاده مدیر امور فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی و نمایندگان دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علامه تجلیل شد.
این گزارش حاکی است، ضمن این آیین آقای حسینی از راویان هشت سال دفاع مقدس به بیان خاطراتی از جنگ تحمیلی برای دانشجویان پرداخت و پس از آن فیلم ایستاده در غبار برای حاضران در این مراسم پخش شد.
به گزارش خبرنگار عطنا، از نکات جالب توجه در این مراسم، پذیرایی از دانشجویان به وسیله نان روغنی‌های پخته شده توسط مادران شهدا به همراه پنیر و خرما بود. ضمن‌ آنکه بعد از مراسم نیز یک عدد مهر و جانماز جیبی به دانشجویان اهدا شد.

گزارش تصویری؛ بخش هایی از این مراسم را پیش روی شما قرار می‌دهد.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

عکاس: مهدی جهانشاهلو راد