صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این ابلاغیه از دانشگاه‌ها درخواست کرد لیست دانشجویان حائز شرایط اعلام شده را از تاریخ 20 بهمن تا اول اسفند 93 در سامانه صندوق رفاه قرار داده و اقدامات لازم را صورت دهند.

بدیهی است پیشنهادهایی که پس از تاریخ فوق‌الذکر باشد ترتیب اثر داده نخواهد شد.در این ابلاغیه از دانشگاه‌ها درخواست شده است که مشخصات فردی و تحصیلی دانشجو، شماره حساب دانشجو، سپردن سند تعهد محضری صحیح ثبت شود.همچنین عنوان شده شماره حساب باید حساب‌های تجارت کارت جوان بوده و وجود 2 ضامن معتبر الزامی است.

بر اساس این ابلاغیه، با توجه به محدود بودن اعتبارت وام مذکور صرفاً به دانشجویانی که حداقل 2 سال تحصیلی به فراغت از تحصیل‌شان باقی مانده باشد، تعلق می‌گیرد همچنین به دریافت‌کنندگان پژوهانه و دانشجویانی که بدهی معوقه دارند وام تعلق نمی‌گیرد

ارسال لیست دانشجویان روزانه دکتری تنها در دو نوبت مهر و اردیبهشت ماه میسر است لذا از ارسال لیست در خارج از زمان اعلام شده جلوگیری شود.

پرداخت وام پس از بررسی لیست استعلام از مراجع ذی‌صلاح صورت خواهد پذیرفت و ارسال لیست به منزله موافقت با پرداخت نیست.