FUTSAL (4)

به گزارش عطنا، در این مسابقات 231 ورزشکار از 12 دانشگاه  در 6 رشته فوتسال، والیبال، تنیس روی میز، شطرنج، دو و میدانی و شنا با هم به رقابت می‌پردازند.

افتتاحیه این جشنواره با حضور رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و مسئولان و مدیران سایر دانشگاهها در تاریخ 10اسفند برگزار شد و رقابت بین دانشجویان تا 18اسفند،  ادامه دارد.

گفتنی است رقابت دو و میدانی کاران در دانشگاه تهران درحال برگزاری است و سایر رشته های ورزشی در مجموعه تربیت بدنی پردیس مرکزی دانشگاه علامه در جریان است.

گفتنی است، بازیهای فوتسال پسران، 15 اسفند روز چهارم المپیاد، از ساعت 16 در مجموعه ورزشی دهکده المپیک آغاز می شود و تیم فوتسال دانشگاه تربیت مدرس با تهران، علامه طباطبائی با خوارزمی، امیرکبیر با بهشتی، شریف با خواجه نصیر و شهید رجائی با علم و صنعت با هم به رقابت می پردازند.

در ذیل لیست کامل بازیها را مشاهده می کنید.

برنامه_بازیهای_والیبال_المپیاد_شاهد_و_ایثا

برنامه_مسابقات_شنا_،شطرنج،دو،تنیس-1