دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری انجمن علمی– دانشجویی روابط بین‌الملل این دانشگاه، دومین همایش بین المللی « نظام بین الملل، تحولات منطقه‌ای و سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران» را در 4و 5 اسفند ماه سال جاری برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)،دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری انجمن علمی– دانشجویی روابط بین‌الملل این دانشگاه، دومین همایش بین المللی « نظام بین الملل، تحولات منطقه‌ای و سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران» را در 4 و 5 اسفند ماه سال جاری برگزار می‌کند.

تحولات بيداري اسلامي و سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران، بحران سوريه و سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران، گروه‌هاي افراطي مذهبي و قومي در آسياي جنوب غربي و سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران، تغيير ساخت قدرت داخلي در کشورهاي همسايه (قطر، ترکيه، عراق، عربستان) و سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران، کاربست عملياتي اعتدلال در سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران، مذاکرات هسته‌اي و سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران، راهبرد منطقه‌اي دولت يازدهم و سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران، رابطه ايران و آمريکا و سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران در دولت يازدهم، تاثير ژئوپوليتيک در سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران از محورهای این همایش عنوان شده است.

حسین سلیمی (رئیس دانشگاه)، شجاع احمدوند (معاون پژوهشی دانشگاه)، غلامرضا ذکیانی(معاون فرهنگی دانشگاه)، حمیدرضا علومی(رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی)، سیدجلال دهقانی فیروزآبادی (دبیر علمی همایش)، علی آدمی (استاد مشاور انجمن علمی) و علیرضا کوهکن (دبیر اجرایی همایش) اعضای شورای سیاست گذاری همایش هستند.

لازم به ذکر می باشد اساتید بین المللی همایش از کشورهای روسیه، آلمان، انگلیس، فرانسه و لبنان انتخاب شده اند و مسئولین همایش در حال رایزنی جهت حضور آنها می باشند.

مهلت ارسال چکیده مقالات به منظور شرکت در این همایش از 5 دی الی 5 بهمن و مهلت ارسال مقالات 10 تا 25 بهمن ماه سال جاری است. علاقمندان به شرکت در همایش جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقالات خود به سایت www.irfp.atu.ac.ir مراجعه کنند. لازم به ذکر می باشد زمان برگزاری همایش تغییر کرده و 11 و 12 اسفند ماه می باشد.