۲۱ دی ۱۴۰۱ ۰۶:۵۹
کد خبر: ۳۰۴۵۷۱

عطنا - حجت الاسلام «یاسر تک‌فلاح»، با اشاره به نقش اثرگذار مساجد در بصیرت افزایی و جهاد تبیین، اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل تهاجم فرهنگی دشمن و تاثیرگذاری شبکه های اجتماعی و فضای مجازی، ائمه جماعات و اهل منبر در آگاه سازی و زدودن غبار فتنه در میان مردم رسالت بزرگی بر عهده دارند.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه دستیابی به تمدن نوین اسلامی از مجرای مساجد امکان پذیر است، تصریح کرد: مساجد در نگاه اول برای اقامه نماز و عبادت بنا شده اند، اما با توجه به نیازهای روز جامعه در ابعاد سیاسی، فرهنگی،حقوقی و اجتماعی هم می توانند اثرگذار باشند، بنابراین باید از ظرفیت های مساجد در همه ایعاد استفاده کرد.
 
حجت الاسلام تک‌فلاح با بیان اینکه مساجد باید در همه محورها اثرگذار باشند، ابراز کرد: امام مسجد باید امام محله و با مردم همراه و همدل باشد، در این صورت است که مردم تمام مشکلاتشان را از مساجد پیگیری و حل و فصل می کنند.
 
وی تاکید کرد: یکی از عوامل موفقیت مساجد و اهل آن، این است که امام مسجد به منازل، مدارس و کسبه اطراف مسجد توجه داشته و پیگیر امور و مشکلات آنها باشد، این موضوع زمانی محقق می شود، که ارکان و متولیان مساجد به عنوان بازوان اجرایی امام جماعت با هم تعامل و همکاری داشته و پیگیر مسائل دینی، سیاسی، تربیتی، اخلاقی و اجتماعی مردم در خانه های خدا باشند.
 
امام جماعت مسجد حضرت زینب(س) (واقع در بلوار ستاری، بلوار فردوس غربی) بر لزوم حضور مسئولان در مساجد و بین مردم تاکید کرد و گفت: خوشبختانه، امروز همه مساجد ظرفیت و امکانات لازم برای فراهم کردن حضور مسئولان را دارا هستند، بنابراین مسئولان باید از ظرفیت خانه های خدا برای برقراری ارتباط با مردم استفاده کنند.برخی از مدیران تنها در زمان انتخابات به یاد ظرفیت مساجد می افتند، در حالی که خدمات دولت به مردم باید در این پایگاه اثرگذار دینی ارایه شود، تا مردم به این پایگاه جامع الابعاد اعتماد کنند.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی(ره) همچنین بر لزوم بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در مساجد تاکید و خاطرنشان کرد: در عصر حاضر دشمنان با هجمه ها،شبهات و جنگ نرم فرهنگی به دنبال تخریب اعتقادات و باورهای نسل جوان هستند،ضرورت دارد که مساجد نسبت به موضوع جهاد تبیین اهتمام ویژه داشته باشند و دستاوردهای نظام اسلامی در محورهای پزشکی،نظامی،علمی،فرهنگی،خودکفایی و دیگر بخش ها را به صورت چهره به چهره و در قالب پرسش و پاسخ تبیین کنند.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار